tiistai 6. joulukuuta 2011

Kohti uusia tuulia.

...Tai yleensä sanoisin että leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Jostain syystä viime aikoina fiilikset eivät ole olleet mitkään maailman parhaimmat, vaikka minulle on sattunut paljon hyviä asioita. Ehkä vähän liikaa muutoksia kertarysäykseltä, vaatii totuttelua...

Vastoin kaikkia odotuksiani, minut valittiinkin opiskelemaan sinne Metropoliaan sairaanhoitajaksi. Tieto tuli minulle todellakin yllätyksenä, sillä en lukenut edes pääsykokeisiin. En ehtinyt hankkia pääsykoekirjoja ajoissa, joten kertasin vain kokeita edeltävänä iltana hieman amiksen anatomian ja fysiologian kirjaa. Menin kokeisiin ylipäätään aika "hällä väliä"-asenteella, jossain vaiheessa jopa mietin että olisin kesken pääsykoepäivän lähtenyt litomaan, sillä tuntui menevän ihan perseelleen koko homma. Tuo kutina persuksissani kuitenkin osoittautui tällä kertaa vääräksi. Kieltämättä lämmitti mieltä aika paljon, että noin yli 800 hakijasta 90 valittiin ja olin niiden joukossa. Joten pistipä taas miettimään uusiksi. Edellisessä tekstissäni kerroin, että hakisin ensin töihin. Mutta päätinkin nyt sitten aloittaa opiskelemaan samantien. Priorisoin hieman asioita ja päädyin siihen lopputulokseen, että on parempi jatkaa opiskelua nyt. Heh, miten niin minulla vaihtuu mieli usein? (Ainakin joissakin asioissa) 9.1 alkaa sitten ammattikorkeaopiskelut! Ehdin jo ilmoittautua sijaisrekisteriinkin, jotta voin tehdä keikkatyötä koulun ohella. Helpottaa köyhän opiskelijan elämää kummasti.

Muutto Helsinkiinkin on nyt suoritettu, se sujui paremmin kun hyvin. Kaikki meni juuri niinkuin piti ja muuttoapulaisille kuului kyllä iso kiitos! Eipä ole oikein ehtinyt vielä asettumaan kunnolla Etelä-Haagan kämppään, kun tarvii tuo työharjoittelu suorittaa ensin täällä Tampereella. No ei ole sitäkään enää kuin pari viikkoa jäljellä. Apua! Miten nämä viikot menee niin nopeasti..? Perjantaina olisi tarkoitus taas Helsinkiin mennä, kämppikseni Annikan kanssa suunnitellaan jotain kivaa tekemistä. :) Saisi olla jo viikonloppu! Onneksi on lyhyt viikko kun oli tämä itsepäisyyspäivä.

Monen asian suhteen alkaa siis taas uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Joka on todella ihana ajatus. Vaihtelu virkistää ja uudet tuulet auttavat jaksamaan pimeän ja pitkän talven yli! Vähän tekisi mieli jäädä vain talviunille, mutta ehkä tämä tästä. Olen nyt myös innostunut kirjallisuudesta taas, kun sain aikas mielenkiintoisen kirjan luettavakseni viime viikolta. Siitä ensi kerralla enemmän, sillä voisin siitä höpöttää vaikka romaanin verran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti